Welkom bij Dierenkliniek Oosterheem


Wij streven naar een praktijk waar zowel het baasje als de patiënt zich prettig en ontspannen voelt. U bent altijd welkom in Zoetermeer om met uw viervoeter binnen te lopen, ook zonder dat hij of zij voor behandeling komt. Bijvoorbeeld om te wegen of voor iets lekkers..

Dierenkliniek Oosterheem Zoetermeer

Steriliseren hond Berkel en Rodenrijs? Dierenkliniek Oosterheem is gevestigd in Zoetermeer maar helpt ook zeker dieren uit de omgeving, zoals bijvoorbeeld uit Pijnacker, Nootdorp en Berkel en Rodenrijs.

Steriliseren hond Berkel en Rodenrijs

Het team streeft naar continuïteit van kennis en ervaring met oog voor nieuwe ontwikkelingen. Indien u een vraag wilt stellen neem dan contact met ons op. Voor spoedgevallen zijn wij dag en nacht bereikbaar. De telefoon is doorgeschakeld dus u krijgt gelijk de dierenarts aan de lijn. Anders hoort u een voicemailbericht met daarin verdere instructies en het te bellen nummer voor de dierenarts.

Het team

Dierenarts
Faribourz Soheil
Mijn naam is Faribourz Soheil. Ik ben in 2004 afgestudeerd als dierenarts aan de Universiteit Utrecht. Na enige jaren gewerkt te hebben bij verschillende dierenklinieken wilde ik voor mezelf beginnen. In 2012 heb ik een dierenkliniek geopend in de wijk Oosterheem te Zoetermeer. Mijn interessegebied is chirurgie, ook interne ziektes en diagnostiek hebben mijn belangstelling. Ik ben lid van het Royal College of Veterinary Surgeons in Engeland.

Dierenarts
Angelina Schraverus – de Jong
Mijn naam is Angelina Schraverus – de Jong, en ik ben dierenarts sinds 2003. Na een aantal omzwervingen ben ik terechtgekomen bij de Dierenopvang in Rotterdam, mijn laatste werkgever, waar ik naast ontelbaar veel asieldieren ook veel klanten heb geholpen met een beperkt budget. Ook heb ik intensief de knaagdierenopvang begeleid.

Assistent
Tiny Visser
Mijn naam is Tiny Visser. Ik werk al meer dan 30 jaar als apothekersassistente.
Ook diergeneeskunde heeft mijn interesse. Mijn kennis en ervaring wil ik inzetten bij het assisteren in de dierenkliniek.

Assistent
Carla Alberts

Mijn naam is Carla Alberts. Ik ben 41 jaar, getrouwd en heb 2 dochters. Momenteel ben ik dierenartsassistent in opleiding. Ik werk elke vrijdag hier in de praktijk wat ik erg leuk vind. Ik heb een jaar als vrijwilligster bij de dierenambulance gewerkt.

Dus, steriliseren hond Berkel en Rodenrijs? Maak nu een afspraak of kom langs in de praktijk.

Dierenkliniek Zoetermeer


© Dierenkliniekoosterheem l Dierenarts l Dierenkliniek 2024 - Website & SEO door MHmediaoplossingen.nl