Over ons


Wij streven naar een praktijk waar zowel het baasje als de patiënt zich prettig en ontspannen voelt. U bent altijd welkom in Zoetermeer om met uw viervoeter binnen te lopen, ook zonder dat hij of zij voor behandeling komt. Bijvoorbeeld om te wegen of voor iets lekkers.

Het team streeft naar continuïteit van kennis en ervaring met oog voor nieuwe ontwikkelingen. Indien u een vraag wilt stellen neem dan contact met ons op. Voor spoedgevallen zijn wij dag en nacht bereikbaar. De telefoon is doorgeschakeld dus u krijgt gelijk de dierenarts aan de lijn. Anders hoort u een voicemailbericht met daarin verdere instructies en het te bellen nummer voor de dierenarts.

Ons TeamDierenarts Faribourz Soheil

Mijn naam is Faribourz Soheil. Ik ben in 2004 afgestudeerd als dierenarts aan de Universiteit Utrecht.
Na enige jaren gewerkt te hebben bij verschillende dierenklinieken wilde ik voor mezelf beginnen.
In 2012 heb ik een dierenkliniek geopend in de wijk Oosterheem te Zoetermeer. Mijn interessegebied is chirurgie, ook interne ziektes en diagnostiek hebben mijn belangstelling.
Ik ben lid van het Royal College of Veterinary Surgeons in Engeland. Mijn hobby’s zijn wandelen, fietsen, muziek luisteren en ik reis graag.

Specialist chirurg Klaas Vos

Klaas Vos is sinds 1999 dierenarts. De afgelopen 10 jaar heeft hij zich volledig toegelegd op het opereren van paarden en kleine huisdieren.
Klaas studeerde diergeneeskunde aan de Universiteit van Utrecht. Zijn internship (als jongst bedienende dierenarts) volbracht hij in het Newmarket Equine Hospital, midden in het mekka van de Britse paardensport.
In een omgeving met ruim 30.000 volbloed racepaarden brachten de gerenommerde chirurgen David Ellis en Ian Wright hem de beginselen bij van het onderzoek naar en behandelen van paarden.
Zijn opleiding (“residency”) tot specialist chirurgie vervulde Vos onder leiding van Dirk Riemersma verbonden aan de paardenpraktijk Den Heyberg en Prof.

Lees verder..


Assistent
Thirza Bregman

Mijn naam is Thirza Bregman. In 2020 door een stage terecht gekomen bij Dierenkliniek Oosterheem en sinds maart 2022 elke werkdag te vinden in de dierenkliniek. Het bevalt mij enorm, de afwisseling in het werk en vooral  het contact met de eigenaren is iets wat mij erg motiveert. Ik hoop nog vele jaren samen met Fari jullie dieren te helpen.© Dierenkliniekoosterheem l Dierenarts l Dierenkliniek 2023 - Website & SEO door MHmediaoplossingen.nl